Dit bord i din sten

Smukke porcelænsfliser som bordplade er blevet super populært. Vi har et stort udvalg af 120×240 bordplader som er tåler store ydre påvirkninger og de fleste rengøringsmidler. De er meget svære at ridse og derfor oplagt som spise/sofa-og terrassebord. Du finder vores store udvalg af storformatfliser her

Såfremt man har svært ved at lave bordet, tilbyder Eco Global i samarbejde med vores arkitekter, at lave et bord med præcis de mål du ønsker. Bordene behøver nødvendigvis ikke, at være 120×240, da alt kan skæres til og man kan sågar også vælge de mindre fliser til bordet.

Er man derimod mere til natursten som marmor, travertin, granit eller kvarts – har man hos Eco Global Scandinavia A/S nærmest frit valg på alle hylder. Vi laver speciallavede designer møbler i al slags materiale efter dine ønsker. Natursten er tidsløst og vil altid være at foretrække, da det skaber eksklusivitet og tidsløs elegance.

Du vælger selv målene, bordben og den sten du ønsker. Da man aldrig kan finde en identisk natursten af det man måske har fundet på internettet, får man tilsendt et billede af selve stenen inden vi køber den.

For at indhente tilbud kan man ringe til os, eller skrive en mail til info@ecoglobal.dk med den sten og de ønskede mål samt design. Du er velkommen til at høre nærmere på +45 25773911

Se en lille del af vores udvalg herunder: Marmor, travertin og kvarts